Inkább az ismerőseim tanácsaira hallgatok, mint a hirdetésekre

Talán némileg közhelyesnek hangzik, de a hirdetések már a mindennapjaink részét képezik. Igazság szerint alig tudunk bármit is tenni anélkül, hogy ne futnánk bele valamilyen reklámba, promócióba vagy ajánlásba.

Az internet és az okostelefonok erre persze alaposan rásegítettek, de butaság lenne azt állítani, hogy ezek előtt ne hódította volna már meg a reklámpiac a világot. Hiszen a reklámozás offline módszerei már bőven elkezdtek elterjedni az internetes korszak előtt is. És bár igaz, hogy ezek mostanra valamennyire háttérbe szorultak (hiszen a dolgok jelentős többsége már a világhálón történik), de ettől függetlenül még mindig léteznek plakátok, tv reklámok és újsághirdetések is.

Én amúgy ezeket mindig próbálom ignorálni, ahogyan azt a lehetőségeim engedik Általában tudom, hogy mire van szükségem, és nem kell, hogy mások mondják meg, mire kéne költenem a pénzem.

Számomra megbízhatóbb információforrást jelent az, ha egy ismerősöm vagy barátom ajánl valamit. Pontosan így találtam rá egy olyan autószervizre is, ami a legszigorúbb követelményeknek is maradéktalanul megfelel.

Az autószervizt a fővárosban találjátok meg, egészen pontosan a 19. kerületi Méta utcában, Ők egy olyan csapatot alkotnak, akiknek a tagjai teljességgel profik, és szeretik a foglalkozásukat. Ha megtekintenétek a weboldalukat, akkor azt a metaautoszerviz.hu címen keresztül tehetitek meg. Ezen az oldalon bőven rendelkezésetekre áll minden szükséges tudnivaló az autószervizzel kapcsolatban: szolgáltatások, elérhetőség, árak és online jelentkezési lehetőség.

Na, de hogy egy kis személyes történetet is elmesélhessek Nektek, szeretnék kitérni a néhány hónappal ezelőtti látogatásomra náluk. Lengéscsillapító problémával fordultam hozzájuk, mert éreztem az autó vezetése közben, hogy valami nincs rendben vele.

Egyszerű volt a kezdés: az online rendszerük segítségével könnyedén tudtam foglalni egy időpontot másnapra.

Mikor megérkeztem, azonnal hozzáláttak a meghibásodás feltérképezéséhez és semlegesítéséhez. Ez az online időpont foglalás előnye: mivel időpontra érkezek, így nincs semmiféle átfedés az ügyfelek ideje között, és így a várakozás is minimális.

Azt még szeretném a történethez hozzátenni, hogy a lengéscsillapítók javításának vagy cseréjének a módszere függhet a probléma típusától és az autónak a márkájától is. Azonban nem kell attól tartani, hogy a MétaAutószerviznek bizonyos márkák gondot okoznának, hiszen ők egy márkafüggetlen autószerviz.

Nagyjából egy órát kellett csak várnom arra, hogy elkészüljenek a javítással. Kiderült, hogy nem is magával a lengéscsillapítóval volt probléma, hanem a rugókkal és a toronycsapággyal, amiket cserélniük kellett.

Miután az autót kipróbáltam, azonnal éreztem a változást: egyszerűen tökéletesen végezték el a munkát. Felemelő érzés, mikor a pénzemért (és szeretném hozzátenni, hogy nem is dolgoznak drágán) ilyen minőségi szolgáltatást kapok.

Remélem adtok egy esélyt nekik Ti is! Szerintem kezdjétek azzal, hogy vettek egy pillantást a galériájukra, mert a képek igen beszédesek! Láthatjátok, hogy milyen minőségi szerelőgarázzsal és eszközökkel is rendelkeznek. A képekről is az feltűnt nekem, hogy nemcsak az új autók szerelését vállalják, de a régebbieken is probléma nélkül tudnak javítási munkálatokat végezni. Szóval ők egy sokoldalú csapat, akikben nyugodtan megbízhatunk, bármilyen márkájú és korú gépjárművünk is legyen.

Már több rokonnak, barátnak és ismerősnek ajánlottam őket, és eddig minden esetben meghálálták a tanácsomat. Egy ilyen príma autószerviznek nem kell reklám és hirdetés, hiszen az elégedett ügyfelek ajánlani fogják őket másoknak is, pont úgy, ahogyan én is tettem!

Remélem, hogy hamarosan Te is ügyfeleik táborát fogod erősíteni!