Ti mennyire figyeltek oda a hirdetésekre?

A különböző reklámok és hirdetések a legtöbb ember számára általában szörnyen idegesítőek.

Én is ide tartozom.

Ez így volt régen is, mikor még gyakrabban néztem televíziót (azóta az ilyen készülék már nem része a háztartásomnak, mert már egyszerűen nem kötnek le tévé műsorok), és így van ez most is, mikor éppen egy videómegosztón néznék valamit.

Ez az utóbbi probléma már megszűnt, mert egy ideje előfizetővé váltam, így szerencsére már nem jönnek szembe az idegesítő reklámok.

Szerintem manapság sokkal okosabb döntés egy vállalkozás részéről, ha hirdetések helyett inkább az online kereső listákban próbál meg minél jobb helyezéseket elérni, mert így válhatunk láthatóvá azok számára, akik a szolgáltatásainkra keresnek rá.

Én is így találtam rá az egyik kedvenc webshopomra, ami motorgumik árusításával és felszerelésével is foglalkozik.

Azt nem tudom, hogy foglalkoznak-e hirdetésekkel, de az biztos, hogy a Google segítségével könnyen megtalálhatók. Azt gondolom, ők is a bizonyítják: nem biztos, hogy a hirdetés az egyetlen járható út, ha ügyfeleket szeretnénk megszólítani.

Az említett weboldal egyébként a motortire webshop.

A személyes tapasztalatokra támaszkodva írom ezt

Már sokszor igényeltem a szolgáltatásukat, mert bizony elég nagy motoros vagyok, és elég gyakran kikerül a garázsból a kétkerekű. Emiatt aztán persze a gumikat is rendesen koptatom, de ezzel nincs baj, mert a motortire.hu szolgálataira mindig számíthatok.

Minden alkalommal, mikor innen rendeltem, tökéletes elégedettséggel zárult a vásárlás. Az áru minden esetben pontosan és sérülésmentesen megérkezett, és soha nem küldtek ki tévedésből már terméket.

Egyszer történt olyan, hogy a saját hibámból olyan méretben érkeztek meg a gumik, amik nem passzoltak a motoromhoz, mert valamit elnéztem a rendelés során.

De ebből sem volt semmi probléma, mert visszaküldhetem nekik a termékeket, amit követően a pénzemet is visszakaptam.

Szóval tényleg le a kalappal a csapat előtt.

Nekem más webshopokkal ilyen jó tapasztalataim még soha nem voltak, mint velük.

Fel is szerelik a gumikat

Én ugyan ezt a szolgáltatásukat nem szoktam igényelni, mert én is értek a gumik felszereléséhez (meg aztán elég messze is lakom tőlük), de ők a gumicserét is vállalják.

A weboldalukon keresztül különböző videókhoz is eljuthatsz, melyek bemutatják, milyen profin is alaposan is végzik el a motorgumiknak a cseréjét.

Szóval, ha kicsit is bizonytalannak érzed magad egy ilyen művelet elvégzéséhez, akkor bátran fordulhatsz hozzájuk ebben a tekintetben is!

A weboldalukon történő rendelés szörnyen gyors és egyszerű

Én nagyon jól értek a motorokhoz, és szerintem ha van olyan márka, amiről nem hallottam, akkor az valójában nem is létezik.

A motortire webshop felületén keresztül szerintem minden létező márkát megtalálsz motorgumikból.

De a legjobb az egészben, hogy egészen részletesen megadhatod az elvárásaidat a termékekkel kapcsolatban, amit követően az oldal szépen felsorolja számodra a lehetőségeidet.

motortire webshop

Itt egyébként nemcsak új gumik beszerzésére lesz lehetőséged, de használtakra is. Természetesen a motortire.hu csapata csak olyan használt gumik árusításával foglalkozik, melyek megfelelnek a minőségi előírásoknak, szóval hiába beszélünk olyan termékekről, melyek nem teljesen újak, attól még kiválóan szolgálhatnak bárkit.

Úgy érzed, hogy ez a weboldal Neked szól?

Ha motoros vagy, de eddig még nem találtad meg azt a gumiszervizt, ami a legmagasabb elvárásaidat is képes teljesíteni, akkor a motortire.hu lesz a Te weboldalad! Hidd el, utólag úgy fogod érezni, hogy az egyik legjobb döntést hoztad meg velük kapcsolatban az életedben.